Machinist/ Meewerkend voorman

Voor onze vestiging in Goor zijn wij op zoek naar een: Machinist / Meewerkend voorman (fulltime)
Je werkzaamheden omvatten het interne transport van de reststromen van en naar stationaire machines, het bedienen van deze stationaire machines en het laden en lossen van diverse producten met behulp van een shovel/kraan.

 

 

Kijk voor meer informatie verder op deze pagina.

Dit vind jij leuk:

  • Laden en lossen van verschillende producten met behulp van een shovel/kraan;
  • Zorgen voor een schone (werk)omgeving;
  • Werken in de buitenlucht.

Dit past bij jou:

  • Je bent iemand die van aanpakken weet;
  • Je hebt ervaring als machinist (pré);
  • Je kan zowel zelfstandig aan het werk als het aansturen van andere.

Dit bieden wij:

  • De ruimte om je te ontwikkelen tot voorman;
  • Mooie arbeidsvoorwaarden conform CAO Bos en Natuur;
  • Een gezellig team om mee te werken.

Uitgebreide functieomschrijving

Je werkzaamheden omvatten het interne transport van de reststromen van en naar stationaire machines, het bedienen van deze stationaire machines en het laden en lossen van diverse producten met behulp van een shovel/kraan. Je verzorgt zelf het dagelijks onderhoud van de betreffende machines en bij afwezigheid van de voorman ben jij zijn plaatsvervanger.
Wij vragen
Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met recycling van reststromen en het daarbij te gebruiken materieel. Ook heb je de ambitie om in de toekomst voorman te worden. Daarnaast ben je een enthousiaste collega. Wij denken verder aan iemand met een flexibele instelling waarbij 40 uur verdeelt over 4 werkdagen tot de mogelijkheden behoort. Bovendien ben je nauwkeurig, beheerst en kun je zelfstandig werken en enige jaren werkervaring als machinist is een pré.
Wij bieden
Een afwisselende functie in een fulltime dienstverband binnen een collegiaal team. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden en, minstens zo belangrijk, krijg je genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen en kun je binnen enkele jaren doorgroeien tot voorman.
RETERRA
RETERRA is een onderdeel van de REMONDIS Groep. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice.

Zijn wij op zoek naar jou?
Wil je meer informatie neem dan contact op met Dietrik Wennemers, 06-57 56 93 85 of solliciteer op deze functie door middel van de Solliciteren knop!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
T +31 (0)547 28 66 00
I www.reterra.nl
Locatie Goor // Mossendamsdwarsweg 1 // 7472 DB Goor

Ben jij aan het oriënteren of wil jij meer weten?

Locatie

Over REMONDIS

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice.