Menu

Senior Electrical Engineer

's-Hertogenbosch

REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en onderdeel van REMONDIS Nederland. Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van Senior Electrical Engineer. 

Als Senior Electrical Engineer ben je technisch verantwoordelijk voor de engineering van uitdagende projecten.  Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag te maken van de wensen van de klant, die vaak vastgelegd zijn in een bestek, naar het ontwerp van de elektrotechnische installatie. Ook verzorg je de technische documentatie en uitvoeringsstukken. Je verricht zelfstandig de engineering van onze projecten en werkt nauw samen met de afdeling calculatie en de projectrealisatie.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties.  Je bent een belangrijke schakel in een team die een aanvraag van een klant vertaalt naar de realisatie. Wat ga je doen?

 • Ontwerpen van complete elektrotechnische en besturingstechnische installaties;
 • Toetsen of het ontwerp voldoet aan bestek, regelgeving en keuringseisen;
 • Tekenen, inrichten en verder optimaliseren van E-plan P8;
 • Opzetten en uitrollen van de standaardisatie;
 • Aanspreekpunt voor de electrical engineers en paneelbouw;
 • Schrijven van ontwerpplannen;
 • Opstellen van verbruikerslijsten;
 • Assistentie bij de calculatie afdeling.

Wat breng je mee?
Naast een HBO-werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek heb je ruime ervaring in het ontwerpen van elektrotechnische en besturingstechnische installaties. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • Ervaring met ontwerpen van besturingskasten;
 • Ervaring met tekenen in E-plan P8;
 • Je bent nauwkeurig, sociaal en werkt graag binnen een leuk team van collega’s;
 • Kennis van elektrotechnische richtlijnen en normen (machine richtlijn, NEN 1010 en NEN-EN-IEC 60206);
 • Ruime ervaring met het lezen van elektrotechnische schema’s;
 • Kennis van softwarepakketten zoals; MS Office en ERP;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift.

De werkomgeving
Je kunt bij ons een informele werkomgeving verwachten in een projectgeoriënteerd en snelgroeiend bedrijf. Een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Wij bieden je een boeiende baan waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid, ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal). Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Wil je solliciteren?

Stuur dan je CV en motivatie naar wim.osseweijer@remondis.nl

Over REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. en REMONDIS Nederland
REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, opgericht in 1982 en onderdeel van REMONDIS Smart Infra B.V.. REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt.

Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering in eigen huis, biedt REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. de opdrachtgever een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen onze verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, staan garant voor oplossingen op maat. Lees meer: www.lindenpomptechniek.nl

Solliciteren
Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie? Bel dan met de heer Wim Osseweijer, bereikbaar via het telefoonnummer (073)-6219172.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar wim.osseweijer@remondis.nl

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!