Menu

Meewerkend Voorman

's-Hertogenbosch

REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt.

Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze afdeling Uitvoering, zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Meewerkend Voorman (m/v).

Wat doet een Meewerkend Voorman bij REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V.?
Als Meewerkend Voorman ben je dagelijks bezig met het uitvoeren van montage- en renovatie werkzaamheden aan (riool)gemalen en pompinstallaties. Werkzaamheden zijn o.a. het monteren van pompen in een pompput, montage van leidingwerk en appendages en het aansluiten van besturingskasten op locatie. Je stuurt de monteurs en eventueel onderaannemers op locatie aan in overleg met de projectleider, maar monteert ook zelf mee. Kortom behoorlijk divers.

Uw profiel
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een (V)MBO-opleiding richting werktuigbouw of gelijkwaardig, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Affiniteit met elektrotechniek is een pré. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en u beheerst de Nederlandse taal. U bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma. Verder heb je de bereidheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Wij bieden
Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s-werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een inspirerende en informele werkomgeving in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal). Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar 

wim.osseweijer@remondis.nl

REMONDIS Smart Infra B.V.
REMONDIS Smart Infra 's-Hertogenbosch B.V. (onderdeel van REMONDIS) gevestigd in ’s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor oppervlaktewater en afvalwater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer.  Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse en Belgische markt. Om een goed beeld te krijgen van onze projecten die we realiseren, ga naar onze > website. 

Wil je meer informatie over ons bedrijf of over de functie?

Bel dan met de heer Wim Osseweijer, bereikbaar via het telefoonnummer (073)-6219172.
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar wim.osseweijer@remondis.nl

 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!