Menu

Werkvoorbereider

Leek

REMONDIS Smart Infra B.V. gevestigd in Leek en onderdeel van REMONDIS Nederland, is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. REMONDIS staat voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en we hebben door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt.
Door de groei van de organisatie en ter versterking van onze vestiging zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: Werkvoorbereider.

Functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de tijdige voorziening van inkoop van materialen ten behoeve van verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Werkzaamheden zijn o.a.:

 • Verzorgen in overleg met projectleider/teamcoördinator van de planning voor diverse projecten.
 • Bewaken van de voortgang van deze projecten. Dit betekent tijdig zorg dragen voor het ontwerp en werktekeningen, volledige projectomschrijving, de benodigde materialen, tekeningen en onder aanneming.
 • Coördineren en controleren van alle voorbereidende en interne begeleidingswerkzaamheid
 • Klaarzetten van benodigde materialen voor uitvoering.
 • Afspraken maken met klanten / medewerkers-monteurs voor overdracht.
 • Opstellen werk(uitvoering)instructies en bepalen van de tijdsbesteding voor de werkzaamheden.
 • Inkopen van benodigde materialen en accorderen van inkoopfacturen.
 • Onderhouden contacten met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers t.a.v. bestellingen, levertijden, prijzen en ontwikkelingen.
 • Zorg dragen voor complete verzameling en samenstelling van (oplever)project documentatie.
 • Uitvoeren van calculatie en nazorg werkzaamheden en eenvoudige orders.
 • Meedraaien in (kantoor-) consignatiedienst.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een MBO+ opleiding richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of vergelijkbaar, gecombineerd met een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit. Affiniteit met techniek in het algemeen is een vereiste, ervaring als werkvoorbereider is een pré. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je beheerst de Nederlandse taal. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je taken van afwezige van collega’s kunt overnemen. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma. Verder heb je de bereidheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie, met mogelijkheden voor verdere zelfontwikkeling. Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze functie marktconform en gebaseerd op kennis en ervaring. REMONDIS Smart Infra B.V. leeft de Metalektro CAO na.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Smart Infra B.V.
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Smart Infra B.V. om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra B.V. adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!