Menu

Vestigingsleider

Hardenberg

Als Vestigingsleider bij REMONDIS Smart Infra B.V. in Hardenberg ben je bezig met het leidinggeven aan een team dat dagelijks werkt aan watermanagement vraagstukken. Samen met je team ontwerp, ontwikkel en onderhoud je pompinstallaties en besturingssystemen.

De functie
Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat van de projecten die onder jouw leiding worden uitgevoerd. Hierbij zorg je voor de juiste begeleiding van de werknemers die direct bij de projecten betrokken zijn en houd je rekening met regelgeving met betrekking tot kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Als partner van waterschappen, gemeenten, grond- weg- en waterbouwaannemers en industriële klanten zorg je voor maatwerkoplossingen en goede begeleiding. Het uiteindelijke doel is een tevreden klant en een positief financieel resultaat. Overige taken zijn het:

  • afstemmen met onderaannemers;
  • bewaken van de voortgang en controleren van de werkplanning;
  • beheren van relaties met opdrachtgevers en het eerste aanspreekpunt voor derden;
  • beheren van de winst- en verliesrekening;
  • binnenhalen van uitbreidingsopdrachten en hier zelfstandig een offerte op uitbrengen.     

Jouw profiel
Wij zoeken een techneut met een flexibele, nuchtere, enthousiaste en innovatieve instelling en een ambitie voor leiding geven. Je bent een prettige leidinggevende die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Het is daarbij belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met je natuurlijke overwicht in staat bent om mensen te motiveren en aan te sturen. Naast technische en leidersvaardigheden beschik je ook over commercieel inzicht om projecten en meerwerk op de juiste manier in de markt te zetten. Verder ben je in het bezit van:

  • HBO diploma - Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of aanverwante richting;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • kennis van software pakketten zoals MS Office 4PS is een pre;
  • VCA-VOL en een rijbewijs B;
  • competenties als klantgericht, prioriteiten stellen, leidinggeven, stressbestendig en gestructureerd werken.

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Smart Infra B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro CAO en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Smart Infra B.V.
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Smart Infra B.V. om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra B.V. adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!