Menu

Stage / Afstudeeropdracht BI (Business Intelligence) optimalisatie

Lichtenvoorde

Ben jij nog op zoek naar een interessante afstudeeropdracht voor het komend halfjaar?

Bij REMONDIS Rioolservice voor onze locatie in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een afstudeerder die het interessant vindt om onderzoek te doen naar het optimaliseren van de processen. De afvalwatersector blijft in beweging, bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en het optimaal benutten van kansen.


De opdracht:
Binnen REMONDIS Rioolservice, zijn wij vanaf februari 2021 (Q3) op zoek naar een afstudeerder. Onze organisatie is gestart met de verdere optimalisatie van de bedrijfsprocessen binnen onze ERP-omgeving. Tijdens de afstudeerperiode ga jij je richten op de aansturing van de nieuw ingerichte / in te richten  bedrijfsprocessen door de inzet van BI (Business Intelligence).

Door onderzoek uit te voeren breng jij de juiste KPI’s in kaart die benodigd zijn voor de aansturing van de desbetreffende bedrijfsprocessen. Ook zal je de benodigde rapporten en dashboards ontwerpen. Doordat je ook het belang van de juiste visualisatie inziet en dit op een makkelijke manier in de praktijk kan bewerkstelligen, krijgen daardoor de proceseigenaren in één oogopslag inzichtelijk waar verbeteringen in hun proces kunnen worden doorgevoerd. Tenslotte, eindigt je opdracht met een presentatie van het door jou ontwikkelde dashboard aan de directie .


Wie ben jij:

  • HBO/WO student in de richting van bedrijfs-/bestuurskunde
  • Affiniteit en feeling voor data, finance en bedrijfsprocessen
  • Proactief en gedreven houding met een hands-on mentaliteit 
  • Kennis van Power BI / Excel is een pré
  • Iemand die zowel zelfstandig als in een team te werk gaat


Wij bieden:

  • Een leuke en leerzame stage, waarbij je onderdeel wordt van een jong en gemotiveerd team
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief
  • Mogelijkheid om jezelf optimaal te ontwikkelen op professioneel gebied
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Een passende stagevergoeding

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Rioolservice
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Rioolservice om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Rioolservice adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!