Menu

Service-coördinator / Planner

Ermelo

REMONDIS Smart Infra B.V., vestiging Ermelo, is op zoek naar een gedreven service-coördinator / planner.

Je bent verantwoordelijk voor de planning, organisatie en de coördinatie van de dagelijkse activiteiten van onze servicemonteurs in de regio Gelderland/Utrecht/Flevoland. Voor REMONDIS Smart Infra B.V. ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, servicemonteurs en onze interne organisatie. Het deelnemen aan de storingsdienst en het uitvoeren van administratieve taken zoals het controleren en verwerken van werkbonnen behoren tevens tot het takenpakket.

Wij vragen
Een service- en klantgerichte instelling en dat je in staat bent om effectief samen te werken. Voor het optimaal vervullen van deze functie beschik je minimaal over

  • een MBO4 werk- en denkniveau met een technische en/of logistieke opleidingsachtergrond;
  • enkele jaren relevante werkervaring;
  • affiniteit met (riool-) techniek, zowel elektrotechnisch als mechanisch.

Je weet beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op kennis en overtuigingskracht, ook onder tijdsdruk. Je bent duidelijk in je communicatie en de omgang met mensen gaat je gemakkelijk af. Verder ben je ervoor verantwoordelijk om de dagelijkse planning zo efficiënt mogelijk in te richten, denk je actief mee over verbeterprocessen en voer je deze door. Je beschikt over een goed analytisch vermogen en hebt de nodige affiniteit met softwarepakketten.

Wij bieden
Een uitdagende functie in een enthousiast team bij een groeiende onderneming. De CAO Metalektro is van toepassing en het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Smart Infra B.V.
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Smart Infra B.V. om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra B.V. adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!