Menu

Operationeel Manager

Lichtenvoorde

Put jij energie uit het verder brengen van een organisatie door op diverse vlakken verbeterslagen te realiseren? Graag komen we met je in contact voor de vacature van Operationeel Manager. 

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte als complexiteit van het werk is REMONDIS Smart Infra B.V. op zoek naar een Operationeel Manager die zichzelf de komende jaren wil klaarstomen voor een volgende stap.  

In Nederland hebben wij een ambitieuze groeidoelstelling die deels wordt gerealiseerd middels overnames. Vanuit deze overnamestrategie zijn wij gericht op integratie van de onderneming en de realisatie van synergie- en schaalvoordelen. Als Operationeel Manager heb je binnen dit geheel een cruciale rol in het vertalen van ondernemerschap naar een solide bedrijfsvoering op de (momenteel) 9 vestigingen van REMONDIS Smart Infra B.V. in Nederland. 

Functie-informatie
Binnen deze rol ben je de inhoudelijke sparringpartner en geweten van de directie. Zij hebben een duidelijke koers voor ogen en jij helpt deze te realiseren door te allen tijde te weten wat er speelt om een gezonde organisatie te garanderen. Je kunt uitstekend presteren onder druk, gedijt in een dynamische en veranderende omgeving en bent een inspirerende manager. Je staat voor topkwaliteit. Overige taken zijn:

 • het optimaliseren van de organisatiestructuur, om dit te bewerkstelligen is het van belang dat de verschillende organisaties optimaal integreren en dat is de komende jaren een ongoing proces waaraan jij sturing geeft;
 • sturing geven aan de integratie maar je neemt ook de huidige organisatiestructuur met een kritische blik onder de loep;
 • je analyseert hoe je de medewerkers het beste in hun kracht kunt zetten en zowel de productiviteit en als prestaties verder kunt bevorderen;.
 • je zorgt ervoor dat maandrapportages tijdig worden opgeleverd, vestigingen in compliance zijn en vragen vanuit ons internationale hoofdkantoor in Duitsland tijdig en kundig beantwoord worden;
 • je zorgt voor de coördinatie tussen staff afdelingen en de operatie;
 • je ondersteunt ons bedrijf in de digitalisering.

Wij vragen
Een afgeronde HBO / WO studie op het gebied van Bedrijfskunde of Techniek met minimaal vijf jaar werkervaring. Het heeft de voorkeur dat je al (mede) verantwoordelijk bent geweest voor het coördineren of leiden van een team. Verder beschik je over de juiste kennis van - en affiniteit met onze technische dienstverlening en je herkent je in de volgende punten:

 • uitstekende communicatieve vaardigheden, bedrijfseconomisch inzicht, oplossings- en resultaatgerichte werkstijl;
 • gefocust op kwaliteit met een sterk gevoel voor stakeholder management;
 • motiverende en inspirerende manager die in staat is om onder druk meerdere teams mee te krijgen in verandering;
 • affiniteit met het werken in een snelgroeiend familiebedrijf;
 • je hebt een combinatie van strategische visie en een no-nonsense / hands-on mentaliteit
 • competenties als strategisch denken, ondernemerschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn sleutelwoorden;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, de Duitse taal is een pré.

Je ben fulltime beschikbaar, hebt een winnaarsmentaliteit, bent ambitieus en een inspirerend leider. Je krijgt energie van een turbulente omgeving, behoort tot de top en zet je daarvoor in. 

Wij bieden
Een sleutelrol bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Samen met het team van REMONDIS Smart Infra B.V. ben je verantwoordelijk voor onze dienstverlening op het gebied van afvalwatermanagement binnen een continu veranderende omgeving. Wat je verder kunt verwachten is: 

 • een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving;
 • een salaris passend bij de functie, leaseauto, laptop en mobiel van de zaak;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro;
 • een goede pensioenregeling volgens het PME Pensioensfonds;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Smart Infra B.V.
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Smart Infra B.V. om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra B.V. adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!