Menu

Management Trainee

Naaldwijk

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte als complexiteit van het werk is REMONDIS Smart Infra B.V. op zoek naar een Management Trainee die zichzelf de komende jaren wil klaarstomen voor een leidinggevende positie binnen ons bedrijf. 

REMONDIS is marktleider in Duitsland op het gebied van afvalinzameling en -recycling. Onder de paraplu van REMONDIS Smart Infra B.V. vallen diverse bedrijven en deelnemingen. In Nederland hebben wij een ambitieuze groeidoelstelling die deels wordt gerealiseerd middels overnames. Vanuit deze overnamestrategie zijn wij gericht op integratie van de onderneming en de realisatie van synergie- en schaalvoordelen. Wij zetten ideeën om in oplossingen: van afval naar grondstoffen, van biomassa naar stroom, uit restafval halen we warmte, uit water leven. Meer dan 30.000 mensen werken bij REMONDIS aan circulaire duurzame oplossingen die bijdragen aan het milieu en maatschappij. Gezamenlijk, keer op keer, wereldwijd.

Wij zoeken in het Zuid-Westen van Nederland voor REMONDIS Smart Infra B.V. een Management Trainee.

De functie
Binnen deze rol ben je de inhoudelijk sparringpartner en geweten van één van de managers binnen ons bedrijf. Zij hebben een duidelijke koers voor ogen en jij helpt deze te realiseren door te allen tijde te weten wat er speelt. Je kunt uitstekend presteren onder druk, gedijt in een dynamische en veranderende omgeving en bent een inspirerende aankomend leidinggevende. Je staat voor topkwaliteit. Als Management trainee bij REMONDIS:

 • ontwikkel jij je tot een resultaatgericht leider binnen onze Rioolservice onderneming;
 • ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen;
 • verwerft je uitgebreide kennis aangaande onze technische dienstverlening en bent commercieel actief;
 • je neemt deel aan projecten en taken ten aanzien van de dagelijkse bedrijfsvoering;
 • en ontwikkelt je eigen netwerk wat je gaat helpen in je verdere carrière.

Wij vragen
Een afgeronde Masterstudie op het gebied van Bedrijfskunde of aanverwante richtingen. Het heeft de voorkeur dat je al (mede) verantwoordelijk bent geweest voor het coördineren of leiden van een team. Verder beschik je over de juiste kennis van -en affiniteit met onze technische dienstverlening. Je herkent je in de volgende punten:

 • 0 tot 3 jaar werkervaring en aantoonbare commerciële- en leiderschapskwaliteiten;
 • je voelt jezelf een ondernemer binnen onze onderneming;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, kennis van de Duitse taal is een pré;
 • initiatiefrijk, stressbestendig en je hebt een combinatie van strategische visie en een no-nonsense mentaliteit.
 • Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in Zuid- of West-Nederland.

Ons aanbod
Je krijgt een sleutelrol bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Samen met het team van REMONDIS Smart Infra B.V. ben je verantwoordelijk voor onze dienstverlening op het gebied van afvalwatermanagement binnen een continu veranderende omgeving.

Je krijgt verschillende uitdagingen binnen een toekomst georiënteerde branche, alle voordelen van een gevestigde familieonderneming en een grondige inwerkperiode. Wij bieden de mogelijkheid onze onderneming en de sector tot in de haarvaten te leren kennen. De tijdens studie opgedane kennis is het startpunt voor je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling. Begeleiding vindt plaats door ervaren professionals. Wat je verder kunt verwachten is:

 • een salaris passend bij de functie, leaseauto, laptop en mobiel van de zaak;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro;
 • een goede pensioenregeling volgens het PME Pensioensfonds;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Smart Infra B.V.
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Smart Infra B.V. om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra B.V. adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!