Menu

Junior Engineer / Calculator

Lichtenvoorde

Samen met je team ontwerp en ontwikkel je diverse onderdelen voor pompinstallaties en drukrioolnetwerken. De afvalwatersector blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en het benutten van kansen. Als junior engineer / calculator bij REMONDIS Smart Infra B.V. in Lichtenvoorde ben je dagelijks bezig met elektrotechnische en werktuigbouwkundig gerelateerde watermanagement vraagstukken.

De functie
Wij bieden een afwisselende baan binnen een professioneel team waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de engineering en kostprijs bepaling van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het is aan jou om adviezen, calculaties, offertes, onderhoudsprognoses, inschrijvingen, aanbevelingen en klantcontracten op te stellen, ze uit te werken en te bewaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitwerken en bewaken van technische documenten. Als partner van waterschappen, gemeenten, grond- weg- en waterbouw en industriële klanten zorg je voor maatwerkoplossingen. 

Jouw profiel
Wij zoeken een technische teamplayer met een flexibele, nuchtere, enthousiaste, pragmatische en innovatieve instelling. Je bent analytisch sterk, creatief in het aandragen van oplossingen en weet dit om te zetten in een concreet uitvoeringsconcept. Je weet hoofdzaken goed te onderscheiden van de bijzaken, bent resultaatgericht en geniet een proactieve instelling. Daarnaast ben je een prettige collega die zowel zelfstandig als in een team uitstekend kan functioneren. Verder ben je in het bezit van:

  • MBO / HBO diploma Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of aanverwante richting;
  • goede communicatieve en commerciële vaardigheden en een gezonde dosis pioniersmentaliteit;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • kennis van softwarepakketten zoals; MS Office, ERP. 

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Smart Infra B.V. bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Smart Infra B.V.
REMONDIS Smart Infra B.V. is een solide bedrijf met ruim 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van gemalen, vrijvervalstelsels en drukrioolnetwerken. Wij bieden gemeenten, waterschappen en het bedrijfsleven een zeer compleet dienstenpakket verdeeld over de clusters: Nieuwbouw & Renovatie, Service & Onderhoud en Reiniging & Inspectie. Maar ook voor advieswerkzaamheden is men bij ons aan het juiste adres. 

De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Smart Infra B.V. om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Smart Infra B.V. adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!