Menu

Stage / Afstudeeropdracht Elektrotechniek

Lichtenvoorde

Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht voor het komend half jaar?

Bij REMONDIS Rioolservice voor onze locatie in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een afstudeerder die het interessant vindt om onderzoek te doen naar het ontwerpen en ontwikkelen van diverse onderdelen voor pompinstallaties en drukrioolnetwerken. De afvalwatersector blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en het benutten van kansen.


De opdracht en jouw profiel
In samenspraak met ons team formulieren we een afstudeeropdracht rondom onderwerpen zoals Engineer en Calculatie.

Wij zoeken een technische teamplayer met een flexibele, nuchtere, enthousiaste, pragmatische en innovatieve instelling. Je bent analytisch sterk, creatief in het aandragen van oplossingen en weet dit om te zetten in een concreet uitvoeringsconcept.

Je bent resultaatgericht en geniet een proactieve instelling die niet bang is om vragen te stellen. Verder ben/heb je:

  • bezig met de laatste fase van je HBO Elektrotechniek of aanverwante richting;
  • goede communicatieve, commerciële vaardigheden, een gezonde dosis pioniersmentaliteit en een leuke collega;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wij bieden
Een afstudeerplek bij een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling. REMONDIS Rioolservice bestaat uit een team enthousiaste mensen die zich dagelijks inzetten om de organisatie vooruit te helpen. Wat je verder kunt verwachten is een prettige werksfeer en een uitdagende opdracht in een dynamische werkomgeving. Wij bieden een passende vergoeding en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snelgroeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Rioolservice
De continuïteit van rioolsystemen is waar het REMONDIS Rioolservice om gaat. Goed en vroegtijdig onderhoud en inspectie van pompsystemen beperkt het aantal storingen en minimaliseert hinder voor bewoners. Door vanaf het begin mee te denken bij waterprojecten kunnen de specialisten van REMONDIS Rioolservice adviseren over probleemloos functionerende installaties. 

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!