Menu

Open Sollicitatie

Staat er momenteel geen vacature open die past bij je interesses en ervaring? Geen punt.

We ontvangen graag alsnog je gegevens en CV om te kijken of wij momenteel of in de toekomst iets voor je kunnen betekenen. Geef hierbij specifiek aan voor welke functie(s) je in aanmerking wil komen en we proberen zo snel mogelijk antwoord te geven of wij mogelijkheden zien.


Wil je open solliciteren? 

Klik dan op onderstaande sollicitatie knop. Voor meer informatie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!