Menu

Planner

Lichtenvoorde

Kun jij snel schakelen, coördineren en in contact staan met verschillende afdelingen tegelijkertijd? Weet jij de meest efficiënte routes en de meest effectieve planning te maken voor onze chauffeurs? Dan is de rol van planner wat voor jou.

Bij REMONDIS Gevaarlijk Afval in Lichtenvoorde, zijn wij op zoek naar een gedreven fulltime planner. In deze functie ben je operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van chauffeurs. Je draagt zorg voor een optimale inzet van het team en het beschikbare materieel. Verder ben je de verbindende schakel tussen onze klanten, chauffeurs en onze interne organisatie. Een drukke, zelfstandige baan waarbij je samen met collega’s de dagelijkse werkzaamheden optimaal organiseert en de werkzaamheden moeiteloos van elkaar kunt overnemen.

De functie

Als planner ben je verantwoordelijk voor het maken, wijzigen en tussentijds bijsturen van de logistieke planning. Een essentieel deel van de werkzaamheden bestaat uit het coördineren, afstemmen en vastleggen van opdrachten / afspraken. Dit zowel met klanten, leveranciers, als binnen de eigen organisatie. Hierbij houd je rekening met kosten en andere externe factoren. Verder ben je verantwoordelijk voor het:

 • opstellen van  een doelmatige en efficiënte planning, rekening houdend met de wet- en regelgeving en waakt over kwaliteit, ARBO en milieu;
 • inventariseren van de beschikbaarheid van mensen, materieel en tijd voor de uitvoering van werkzaamheden;
 • (telefonisch) in ontvangst nemen van opdrachten en deze verwerken;
 • geven van positieve sturing aan chauffeurs over de uitvoering van de te verrichten werkzaamheden;
 • schakel met de verkoop voor implementatie van nieuwe klanten, specifieke services en aanpassing van klantafspraken;
 • verbeteren van de huidige processen en ondersteunen bij de implementatie van projecten.

Wij vragen

 • MBO diploma Logistiek of aanverwante richtingen;
 • ervaring met het plannen en het rechtstreeks aansturen van chauffeurs;
 • kennis van planning software, MS Office (Outlook, Word, Excel) en geautomatiseerde systemen;
 • goede communicatieve vaardigheden en het kunnen sparren op verschillende niveaus binnen de organisatie.

 Wij bieden

 • wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Beroepsgoederenvervoer);
 • je komt te werken in een enthousiast team binnen een dynamisch bedrijf dat in beweging is. REMONDIS biedt volop kansen en mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Gevaarlijkafval
Bij het inzamelen van gevaarlijk afval zoals verfafval, afgewerkte olie, batterijen, accu’s, bestrijdingsmiddelen en (minerale) oliehoudende afvalstoffen komen veel verplichtingen kijken. REMONDIS Nederland zorgt voor het vervoer en de verwerking. 

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Vanuit 30 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!