Menu

Chemisch Laborant (KMLO)

Lichtenvoorde

REMONDIS Gevaarlijk Afval zorgt voor het vervoer en de verwerking van gevaarlijke stoffen in het hele land. In Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar een chemisch laborant. Heb jij een chemische achtergrond en affiniteit met gevaarlijkafval? Lijkt het je leuke om dit samen te combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
Binnen deze functie houd je je bezig met het controleren van binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen aan de hand van de algeheel gelden ingangscontrole procedure. Dit doe je door het nemen en analyseren van monsters (vloeistoffen) op de gevraagde parameters. Overige taken van de functie chemisch laborant zijn het:

 • simuleren van chemische mengsels voor de daadwerkelijke verwerking (transport) van het gevaarlijk afval;
 • voorbereiden van monsters voor analyses die worden uitgevoerd samen met het laboratorium;
 • verrichten van inspecties en onderhoud;
 • beheren van monstername apparatuur, analyseapparatuur en de monsters zelf;
 • uitvoeren van chemische analyses; 
 • je rapporteert aan de Manager Controle & Acceptatie. 

Jouw profiel
Wij zoeken een integere, kwaliteit gerichte en proactieve medewerker die in het bezit is van een mbo-diploma Chemie (KLMO) of vergelijkbare opleiding. Je hebt minimaal een jaar ervaring en het is een pré wanneer je ervaring hebt op het gebied van gevaarlijke stoffen. Heb je de gevraagde ervaring nog niet, maar denk je toch in aanmerking te kunnen komen voor deze afwisselende baan, schroom dan ook niet om te solliciteren. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • je hebt ervaring met ingangscontroles en afvoerprocedures;
 • je kan vloeistoffen analyseren;
 • je bezit kennis over MS Office pakketten;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • het is een pré als je in het bezit ben over een ADR certificaat.


Bedrijfsomschrijving
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS Gevaarlijk Afval
Bij het inzamelen van gevaarlijk afval zoals verfafval, afgewerkte olie, batterijen, accu’s, bestrijdingsmiddelen en (minerale) oliehoudende afvalstoffen komen veel verplichtingen kijken. REMONDIS Gevaarlijk Afval zorgt voor het vervoer en de verwerking. 

REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Vanuit 30 vestigingen in Nederland werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!