Menu

Juridisch Medewerker

Lichtenvoorde

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte en de diverse lopende projecten zijn wij voor ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde op zoek naar een Juridisch Medewerker voor 32 uur tot 40 uur per week.
 

De functie

Vanuit het hoofdkantoor worden alle juridische zaken opgepakt door onze bedrijfsadvocate en in de functie van Juridisch Medewerker zal je haar hierin ondersteunen. De werkzaamheden van de juridische afdeling zijn erg divers. Tot jouw werkzaamheden behoren onder meer de volgende onderdelen:

 • Het meedraaien met de bedrijfsadvocate in lopende overname- en fusietrajecten;
 • Het beoordelen en mede opstellen van diverse contracten, zoals in- en verkoopcontracten, algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten en huurcontracten;
 • Het uitzoeken van juridische vraagstukken, het zelfstandig beantwoorden van vragen en schrijven van adviezen en/of brieven;
 • Standaardiseren en verbeteren van processen;
 • Het bijhouden van nieuwe wet- en regelgeving en de implementatie daarvan in de organisatie;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor verzekeringszaken en verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringsportefeuille, waarvan de brandverzekeringen en bijwonen van de risico-inspecties een belangrijk onderdeel zijn;
 • Beschermen van de privacy van de onderneming, medewerkers en relaties door het bijhouden, implementeren en naleven van de privacy-wetgeving, het beantwoorden van privacy-gerelateerde vragen en beoordelen van verwerkersovereenkomsten. 

In deze dynamische functie kom je in aanraking met alle facetten van het bedrijfsleven en zal je veel contact hebben met collega’s uit de business, verdeeld over 30 vestigingen in Nederland. Daarnaast ben je werkzaam op diverse rechtsgebieden, zoals het ondernemings-, contracten-, verzekerings-, en privacy-recht. Dit betekent een diverse en afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is!
Voor deze functie zoeken wij een zelfverzekerde collega, met ervaring binnen een commerciële en operationele omgeving.
 

Wij vragen

Naast een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van Rechten, heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen een grotere organisatie en beschik je verder over:

 • actuele kennis van de voornoemde rechtsgebieden;
 • competenties zoals een sterk analytisch vermogen, een open en pro-actieve houding, je bent zelfstandig, houdt van aanpakken en kunt goed prioriteiten stellen;
 • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands en Engels. Duits is een pré;
 • je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details;
 • je bent leergierig en hebt de drive om je werkzaamheden uitstekend uit te voeren;
 • je bent sociaal en hebt humor, want dat maakt ons werk leuker!
   

Wij bieden

Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Samen met de bedrijfsadvocate ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle juridische zaken binnen een continu veranderende omgeving. Wat je verder kunt verwachten is:

 • een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving;
 • marktconform salaris;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
 • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei.

Bij REMONDIS in Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!