Menu

HR Business Partner (32 / 40 uur)

Lichtenvoorde

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte als complexiteit van het werk zijn wij voor ons hoofdkantoor in Lichtenvoorde op zoek naar een HR Business Partner voor 32 uur tot 40 uur per week. Binnen deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor alle HRM-taken binnen meerdere bedrijfsonderdelen.

De functie
Als HR Business Partner maak je deel uit van een team van in totaal zeven personen. Vanuit het hoofdkantoor zijn wij verantwoordelijk voor alle HR-werkzaamheden voor circa 1.000 medewerkers, verdeeld over 30 vestigingen in het land. HR ligt voor een groot deel in de lijn. Wij zijn zeer actief bij het verder automatiseren van onze  HR software en het zo efficiënt mogelijk inrichten van onze processen. Dit betekent een functie die behalve operationele werkzaamheden ook de vaardigheden vraagt om HR naar een hoger plan te tillen.

Je hebt in deze rol direct contact met zowel directie als lijnmanagement en adviseert en faciliteert bij de uitvoering en toepassing van de regelgeving en het HR-beleid. Door de continu veranderende omgeving is geen dag hetzelfde! Om deze kar te kunnen trekken zoeken wij een zelfverzekerde Business Partner met ervaring binnen een commerciële en operationele omgeving.

Wij vragen
Naast een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Human Resource Management, Bedrijfskunde, Arbeidsrecht of vergelijkbare studie heb je minimaal 5 jaar ervaring binnen een grotere organisatie. Je bent een stevige en prettige gesprekspartner voor alle lagen van de organisatie en beschikt verder over:

  • actuele kennis van de HR thema’s;
  • ervaring met CAO’s, binnen REMONDIS in Nederland zijn de CAO Beroepsgoederenvervoer en de Metalektro van toepassing;
  • vaardig met HR systemen; wij werken met AFAS;
  • organisatorische vaardigheden om zowel de grote lijnen als de details niet uit het oog te verliezen;
  • competenties zoals; open houding, enthousiaste uitstraling, integere persoonlijkheid en het kunnen creëren van draagvlak;
  • een goede dosis humor, want dat maakt ons werk leuker!

Wij bieden
Een baan bij een succesvol internationaal bedrijf dat sinds 1934 is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Samen met het HR team ben je verantwoordelijk voor het invulling geven aan goed werkgeverschap binnen een continu veranderende omgeving. Wat je verder kunt verwachten is:

  • een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving;
  • marktconform salaris;
  • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een snel groeiend bedrijf.

Ben je enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de sollicitatie knop. Voor meer informatie over deze functie bel of mail met onze contactpersoon. 

REMONDIS
REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Bij REMONDIS Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, recycling en rioolservice.

De centrale HR-afdeling is gesitueerd in het hoofdkantoor van REMONDIS Nederland te Lichtenvoorde en ondersteunt alle Nederlandse bedrijfsonderdelen. De afdeling houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid, HR-instrumenten, begeleiden van verander- en harmonisatietrajecten maar ook Recruitment, HR-administratie (employee benefits en payroll) en Arbeidsrecht.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!