Menu

Verkoper Buitendienst

Eindhoven

De Baetsen milieubedrijven zijn op zoek naar een fulltime Verkoper Buitendienst regio Eindhoven (Zuid Oost Brabant). Met jouw enthousiasme voor recycling van afvalstoffen, overtuig jij nieuwe klanten van onze dienstverlening. Daarmee draag jij je steentje bij aan een circulaire economie. Als ervaren verkoper buitendienst ben je resultaatgericht, denk je in kansen en verbind je nieuwe acquisities aan onze organisatie.

Jouw uitdaging als Verkoper Buitendienst
Vanuit jouw visie en ervaring maak je, samen met het management, een salesplan om de regio steeds verder uit te bouwen. Je bepaalt je eigen agenda, maakt afspraken en bezoekt bestaande en nieuwe business-to-business klanten (MKB en industrie). Het opbouwen van een duurzame relatie met je klant houdt je hierbij voor ogen. Verder ben je verantwoordelijke voor:

 • het overtuigen van prospects van de toegevoegde waarde van de Baetsen milieubedrijven en adviseer je over de operationele mogelijkheden van onze dienstverlening op het gebied van het recyclen van afvalstoffen;
 • vertalen van klantgesprekken naar offertes en je acties leg je vast in het CRM systeem. Je maakt realistische afspraken met je klanten, die uitvoerbaar zijn voor je collega’s van de commerciële binnendienst, administratie en planning;
 • opvolgen van vragen van klanten met complexe vraagstukken, speelt in op veranderingen uit de markt en voert commerciële acties uit in de regio.

Jouw profiel
HBO werk- en denkniveau en bent enkele jaren succesvol als verkoper buitendienst, in bij voorkeur een dienstverlenende sector. Je bent overtuigd van de wereld van recycling en duurzaamheid, weet dit als geen ander te verkopen en je kunt dit omzetten naar maatwerk voor onze klanten. Daarnaast herken jij je in de volgende punten:

 • je bent een netwerker, kent jouw klanten en de regionale ontwikkelingen in de markt;
 • mondeling en schriftelijk sterk in het Nederlands. Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré;
 • in het bezit van rijbewijs B en woont in de omgeving Eindhoven;
 • je bent ambitieus, ondernemend, vasthoudend, klantgericht, neemt initiatief en je krijgt energie van behaalde resultaten.

Arbeidsvoorwaarden
Een salaris tussen € 2.444,36 en € 3.812,28 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, passend in de Cao Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast krijg je een leaseauto, mobiele telefoon en laptop en een aantrekkelijke bonusregeling. Verder kun je het volgende verwachten:

 • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • korting op jouw zorgverzekering bij CZ of VGZ;
 • Baetsen kent een goede pensioenvoorziening;
 • 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op fulltime jaarbasis;
 • fiscaal voordeel op diverse zaken zoals een fiets, fitness-abonnement e.d.

Wat Baetsen jou kan bieden
Je komt te werken bij de Baetsen milieubedrijven, die de sporen verdiend hebben in de afval- en milieubranche. Bedrijven met een Brabants hart. Dit betekent werken in een collegiale omgeving, waar een hands-on mentaliteit heerst en waar je samenwerkt met bevlogen collega's. Onze kernwaarden passen bij onze medewerkers en dienstverlening: betrokken, betrouwbaar, deskundig, duurzaam en gedreven. Wij bieden een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarin we vertrouwen op je kennis en kunde. Je hebt een uitdagende rol en hebt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

De uitdaging van de Baetsen milieubedrijven is nieuw leven creëren van oude materialen. Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor hergebruik, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten. De afzet van primaire en secundaire bouwstoffen neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij nemen de volledige afvalproblematiek van organisaties uit handen. De Baetsen milieubedrijven bestaan uit ruim 200 medewerkers en zijn gevestigd in Son, Veldhoven en Echt.

           Ben je enthousiast geworden? 

                    > Solliciteer hier
             

REMONDIS & Baetsen
Baetsen is onderdeel van REMONDIS Nederland. REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!