Menu

Management Trainee Recycling

Son

Baetsen Milieubedrijven is voor haar vestiging in Son op zoek naar een Management Trainee Recycling.

Functieprofiel
Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor recycling, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten en beschikken we over diverse moderne sorteerlijnen om het afval weer geschikt te maken voor hergebruik. Als Management Trainee Recycling ben je onderdeel van ons team om dit proces vlot te laten verlopen.

Je bent de rechterhand van de Manager Recycling en verlicht hem met een diversiteit aan taken. Samen met deze persoon ontwikkel je strategie en vertaalt dit naar de operationele organisatie.

Met jouw technische kennis ben je in staat om het sorteerproces snel te analyseren en verbetervoorstellen hierin te doen. Je staat met de ene voet in beleidsvorming en met de andere volop in de operatie en kunt de vertaalslag tussen deze twee niveaus in beide richtingen maken. Je staat dicht bij de medewerkers op de werkvloer en staat op deze manier ook dicht bij de klant waar je eveneens direct contact mee onderhoudt.

Wij vragen

  • je bent in bezit van een technische en/of werktuigbouwkundige opleiding HBO niveau;
  • ervaring in de recyclingbranche is een pré;
  • je krijgt energie van een turbulente omgeving, bent ambitieus en staat er voor open om incidenteel op zaterdag aanwezig te zijn en bij calamiteiten buiten de reguliere werkuren;
  • je bent proactief, klantgericht, flexibel, analytisch en professioneel.

Wij bieden
Je komt te werken bij Baetsen Milieubedrijven, die de sporen verdiend hebben in de afval- en milieubranche. Bedrijven met een Brabants hart, maar onder de vlag van REMONDIS Nederland, een van ’s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Je werkt in een collegiale omgeving, waar een hands-on mentaliteit heerst en waar je samenwerkt met bevlogen collega's. Arbeidsvoorwaardelijk kun je het volgende verwachten:

  • een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring;
  • secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO beroepsgoederenvervoer;
  • in totaal 27,5 verlofdagen;
  • een goed pensioen via het pensioenfonds vervoer;
  • korting op je zorgverzekering ;
  • fiscaal voordeel op diverse zaken zoals een fiets, fitness-abonnement e.d..

Over Baetsen Milieubedrijven
De uitdaging van Baetsen Milieubedrijven is nieuw leven creëren van oude materialen. Waarom materialen verspillen als ze nog hergebruikt kunnen worden? Veel materialen zijn geschikt voor hergebruik, daarom zijn wij zeer actief op het gebied van nieuwe, innovatieve, duurzame producten. De inzameling en afzet van primaire en secundaire bouwstoffen neemt een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij nemen de volledige afvalproblematiek van organisaties uit handen. Baetsen Milieubedrijven bestaat uit ruim 200 medewerkers en zijn gevestigd in Son, Veldhoven en Echt.

           Ben je enthousiast geworden? 

                    > Solliciteer hier
             

REMONDIS & Baetsen
Baetsen is onderdeel van REMONDIS Nederland. REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld. REMONDIS is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. Vanuit 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.

Vacature informatie

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!